Annis

Viime keväänä ennen Rooman reissua huhtikuussa, neuloin kiireellä Annis-huivia. Tarkoitukseni oli ottaa se mukaan käytettäväksi muutamaan iltatilaisuuteen, joita meillä oli reissun aikana joka ilta. En pidä nypyistä ja halusin muutenkin saada huiviin juhlavuutta, joten vaihdoin ne pieniin, valkoisiin helmiin.
Annis by Susanna IC
lankana BC Garn Silkbloom Fino
puikot 5,5 mm
Neulottu 3.2-27.3.2011

Sain huivin valmiiksi hyvissä ajoin mutta se joutui ”häpeämään nurkassa” elokuun alkuun asti eikä tosiaan päässyt sinne Roomaan. Yläreuna rullaantui ikävästi ja huivista tuli liian matala minun makuuni. Ja ehkä liian verkkomainen.

Elokuussa tyttärellä oli tarvetta juhlavaan huiviin kummipoikamme ristiäisiin, joten pingotin huivin. Tuulia vinkkasi jo keväällä että se saattaisi häivyttää rullaantumisongelman. Jonkin verran se vieläkin rullaantuu mutta en ehtinyt/mahtunut sitä pingottamaan ihan niin kireälle miten yleensä huivit pingota.

Malli oli kuitenkin kiva neulottava ja se valmistui joutuin. Tulen varmasti tekemään tämän vielä mutta paksummalla langalla ja suuremmilla puikoilla.

Susannalla on muitakin kauniita huivimalleja kuten Abrazo (ravlink) ja Hawthorne (ravlink). Anniksen ohje suomeksi löytyy Agathan Viivastolla blogin tästä postauksesta.

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Annis

  1. Minäkin olen harrastanut sitä, että juhliin ym. erikoistilaisuuksiin yritän kuumeisesti väkertää jotain siedettävää päälle pantavaa, mutta aina se on lopulta johtanut vaatekauppaan tai siskon ompelukoneelle =D

  2. Annis on kyllä nätti huivi!
    Minä en ole tointunut neulomaan isompia neuleita pitkään aikaan.Nyt minulla kyllä olisi nättiä ruskansävyistä vironvillaa, josta tekisi mieli tehdä slipoveri. Kehtuuttaa vaan alkaa etsiä sopivaa ohjetta…

    • Minä en oikein muutenkaan tykkää neuloa kovin isoa neuletta. Näissä asusteissa on tarpeeksi haastetta. 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s