Yhteisprojekteja tyttären kanssa

Tyttäreni löysi eskari-ikäisenä ystäväkseen varsinaisen sielunkumppanin, jonka kanssa ystävyys ei ole laantunut muutama vuosi sitten tulleesta matkaerosta huolimatta. Nykypäivänä tietysti yhteyttä on ollut niin helppo pitää erilaisten sähköisten apuvälineiden kautta mutta molemmat perheet ovat nähneet vaivaa sen eteen että tytöt voisivat muutaman kerran vuodessa viettää aikaa yhdessä myös ihan oikeastikin. Tällä Emilia tyttösellä oli syntymäpäivä syyskuussa ja halusimme antaa hänelle jotain kaunista ja hyödyllistä lahjaksi. Koska perheessä on koira, ajatus lähti rakentaa siihen ympärille jotain. Käsitöitä tähän perheeseen on aina niin mukava tehdä lahjaksi sillä vaikka heillä ei niitä harrastetakaan, vastaanotto on aina niin vuolassanaisen häikäistynyt ! 🙂

Kassejahan tarvitaan aina. Pistelyosuuden tein minä mutta tytär kokosi kassin omatoimisesti. Pistellystä osuudesta tehtiin loppujen lopuksi tasku. Paksuhko puuvillakangas on oululaisesta kangaskauppa Modernicasta.

Pistelyn taustatiedoista ”ei ole paljon lapsille kertomista”. En ole näköjään laittanut yhtään mitään ylös. Kangas oli jotain omista varastoista löytynyttä pellavaa, ehkä 32ct ja lanka tavallista DMC valkoista.
Malli on JBW designsin  French country -dog.
Pidän tuosta tyylistä ja tarkoitus olisi hankkia jotain muitakin heidän mallejaan. Tässäkin koirassa on monta pientä ja hauskaa yksityiskohtaa.
Toinen yhteisprojekti meillä ei ihan tuohon pisteeseen asti olekaan vielä edennyt. Tästä tytär on viimeistelemässä itselleen kassia. En ole tainnut heinäkuun jälkeen juurikaan koskea koko työhön mutta eipä tällä tunnu olevan kiire.
Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Yhteisprojekteja tyttären kanssa

  1. Onpas kiva kassi, eipäs ihme että saaja on ollut tyytyväinen!
    Minäkin tykkään JBW:n malleista, tosin minulla on niitä vasta vaan yksi kurpitsamalli.
    Kiitos muuten vinkistä pehmustetusta tukikankaasta, pitää kysellä sitä paikallisesta kangaskaupasta tai sitten ei paikallisesta.

  2. Mukava yhteisprojekti, hienosti on tyttö ommellut kassin, kyllä sillä oli mukava muistaa ystävää. JBW.n mallit ovat kyllä kivoja yksityiskohtineen, hauska on tämäkin koiramalli.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s