Neuletehtaalta päivää

Se on sukka ja sillä on jo pari. Huimaavan suurta kokoa ! 😉

Sukat Veetille

Scachenmayrin Extra Merino Premium Menita Oulusta

3mm puikot

Uuden työpaikan kunniaksi olin päättänyt hankkia itselleni jotain ihanaa Malabrigon lankaa, jota tammikuussa avattu Menitan sivuliike Oulussa mainosti. Ei ollut Malabrigoa ei. Kuulemma ollut vain kertaluonteinen erä avajaisten aikaan. Menin sitten Lumoava Lankaan ja palkitsin itseni Noron Silk Garden Sockilla. 😉 Jälkimmäinen putiikki näyttää pysyvänkin lempparina lankakauppojen keskuudessa Oulussa.

Sitten seuraava projekti. Se on kesken ja siitä on tulossa kokoa sopuliteltta. Tarkoituksella. Koska Barcelonassa ei ihan ole vielä helle huhtikuun puolivälissä. Ehkä.

Viitta  Off  for a walk with Charlotte

Cascade Yarns 220 Superwash Titityystä

4 mm puikot

Ja mikäs kassi sopisikaan paremmin tämän työn kantamiseen. 😉

Sukat vanhalla tutulla ja hyväksi havaitulla ohjeella. Aloitettu Prahan reissulla joskus joulukuun alussa ja toivottavasti saadaan valmiiksi Helsingin reissulla tiistaina. Käyn tapaamassa johtoryhmää ja kirjoittamassa työsopimuksen. Ja ehkä käyn jossain lankakaupassa….. 😉

Jaywalker -sukat

2,5 mm puikot

Regia Strech Color

Olen minä pistellytkin. Kaksi on salaista ja yksi temppuilee minulle oikein urakalla. Rangastukseksi harkitsen jättämistä sen kokonaan ilman reunuspistelyjä. Tästä myöhemmin lisää.

———————————————————————————————————-

Kaikille kiitokset onnitteluista. Olen reilun vuoden etsiskellyt enemmän tai vähemmän vakavasti töitä perheyrityksemme ulkopuolta mutta vasta nyt tältä alueelta löytyi niin mielenkiintoista että hain sitä. Oli aivan mieletön onni että vielä sainkin sen. 🙂

Lumiruusu; monella pienellä ja isommalla lankaputiikilla on noita käsinvärjättyjä lankoja. Yritän aina muistaa laittaa linkit kauppoihin eli rohkeasti vain klikkaamaan kun tekstissä on alleviivattu ja erivärinen sana. Se on linkki. 🙂

Marja-Liisa; työnsaantipippalot kuulostavat kyllä hyvältä ! Name the place and time, I´ll be there. 🙂

Lennu: on uusi kamera joo. Laiskuuttani sitten tilasin ihan samanlaisen setin kuin mitä sinulla on. 🙂 Olen ollut tosi tyytyväinen mutta yllättäen kamerasta käydään vähän kisaa perheen sisällä, lähinnä tyttären kanssa.

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Neuletehtaalta päivää

 1. Onnea paljon uuden työpaikan johdosta!!! Ihania neuleita. Ja oon muuten pikkusen kateellinen Barcelonan reissusta, se on ihana paikka ja ihana aika huhtikuussa mennä sinne. Kerran olen jo siellä käynyt ja mun on jo pitkään tehnyt mieli taas lähteä. On vaan tuo meidän poitsu hidastanut hommaa kun ei olla vielä uskallettu lähteä ulkomaille, Ruotsia pidemmälle sen kans.

 2. Sä ostelet niin herkkulankoja, että joku fabel kuulostaa niiin arkiselta! Kärkkäiselle oli loppuviikosta tullut lisää lankoja, yksivärisiä tosin aika vähän, mutta kyllä ne ovat hyllynsä täyttäneet. Ja taisi siinä olla joku mainoslappukin..

  (Mä taas en tykkää oikeimn kummastakaan uusimmasta lankaputiikista. Pitäisi olla tunnetumpi naama, että sais palvelua. ;oP )

 3. Woohoo. Onnea! Ihanat sukat. Jaa-a, ens kesän Oulun reissulla pitää siis katsastaa kaksi lankakauppaa =)

 4. Onnea uuteen työhön! Blogin uudistunut ulkomuoto on kyllä eri hieno. Voih kun ehtisi itsekkin moisen urotyön saada aikaiseksi.

 5. Onnea ja menestystä uuden työn johdosta Sinulle !
  Kiitos kun neuvoit ton linkki jutun ,mä en vielä oikein osaa kaikkia näitä netttijuttuja 🙂
  Upeita neuleita jälleen ja Ferrari-kassi on ihan huippu -magee !! 😀

 6. Marika! Onnea uudesta työpaikasta! Mä en niin yhtään muistanut, että sun blogi oli muuttanut, kunnes yhtäkkiä tajusin etten ole kuullut sinusta pihaustakaan pitkään aikaan – eli kun vanha blogi ei enää päivittynyt niin ei pä tullut mitään ilmoitusta. Yritin nyt tilata nämä päivitykset, katotaan pelaako 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s