Joulukalenteri

Meillä on muutaman ystävän kanssa joulukalenteri -vaihto. Kaiken kaikkiina jokainen saa yhden kokonaisen 24-osaisen joulukalenterin, johon on saanut itse listata erilaisia sanoja auttamaan toisia ideoinnissa. Ne ovat siis olleet vain viitteellisiä mutta ainakin omalla kohdallani tähän saakka on jokainen luukku ollut vallan hurmaava. Olen saanut aimo läjän erilaisia ompelu- ja ristipistotarvikkeita sekä kauniita ja erittäin hienosti viimeisteltyjä lahjoja vaikka kolmasosa luukuista on vasta avattuna.

Vai mitä mieltä olette;

Pitsiviivain Pirjolta

Pitsiviivain Pirjolta

Lankatägit Ritvalta

Lankatägit Ritvalta

Ketturasia Annelta

Ketturasia Annelta

Itse en ehtinyt käyttää aikaa kalenterin kokoamiseen niin paljon kuin olisin halunnut. Suunnittelimme tämän jo vuosi sitten ja paljon erilaisia juttuja ajan kanssa keräsinkin siihen mutta ajatuksenani oli tehdä hurjan paljon enemmän itse siihen. Lisäksi halusin välttää ”ylivarustamisen” kaikenlaisella tavaralla, joka on ollut monesti helmasyntini näissä vaihdoissa.

Toisin siis kävi. Lähinnä sen vuoksi että syksy on ollut aivan järkyttävän raskas johtuen mieheni sairaslomasta ja lopulta päätöksestämme luopua yrittäjyydestä ainakin toistaiseksi. Itsenäisyyspäivänä meillä oli vaihtoinventaario ja nyt kauppaa luotsaavat uudet, innokkaat kauppiaat. Hyvä niin sillä henkilökuntamme ja asiakkaamme ansaitsevat uutta energiaa.

Muutaman kerran olemme perheemme kanssa olleet samantyylisissä tienhaaroissa, jolloin on mietitty että mitäs nyt keksittäisiin. Pari kertaa olemme muuttaneet läpi Suomen enkä voi kieltää etteikö nytkin ajatus olisi kovin houkutteleva, ainakin minulle. Esikoinen on pian aikuistuva emmekä haluaisi häntä vielä jättää tänne vaikka Helsinkiin olisikin vain tunnin lento.  Muutama yrityskuvio on vielä katsottava myös täällä loppuun saakka, sen verran kiinnostavia ehdotuksia olen saanut. Aika siis näyttää mihin päädymme.

Joulukuu on kuitenkin aikaa irrottautua vanhasta, levätä ja nauttia ystävien seurasta. Suunnitelmia on myös kovasti käsitöiden ja leipomusten saralle. Niiden hiomista on hyvä jatkaa vaikka Michaelin seurassa;

Mainokset

9 kommenttia artikkeliin ”Joulukalenteri

 1. Ihania juttuja teidän joulukalenterissanne. Teillä on selkeästi rohkeutta tehdä isojakin muutoksia elämässänne. Pisteet siitä 🙂 Leppoisaa joulunodotusta!

  • Joulukalenteri on tosi ihana ja kovin piristävä varsinkin näin flunssan kourissa.
   Kiitos pisteistä. 🙂 Onhan tätä päätöstä lähipiirissä(kin) taivasteltu mutta omat hyvät puolensa on sekä palkkatyössä että yrittäjyydessä.
   Ihanaa joulun odotusta myös Sinulle Marja !

  • Älä muuta sano. Pirjo on äärettömän taitava nyplääjä ja on varmastikin myös tämän pitsin nyplännyt itse. 🙂

 2. Voi miten ihania, tyylikkäitä kalenteriyllätyksiä! Mulla ei kyllä mielikuvitus riittäisi minkäänlaiseen kalenteriin:(
  On teillä ollut tapahtumarikas vuosi, jännää mitä uusi vuosi tuopi teille tullessaan…

  • En kyllä Eila usko hetkeäkään etteikö mielikuvituksesi riittäisi ! Niin ihania juttuja olet kyllä tehnyt.
   Vuosi on ollut kyllä todella raskas vaikka paljon mukavaakin on tapahtunut. Jospa seuraava olisi vähän ”hiljaisempaa” 🙂

 3. Ihania juttuja teillä on ollut kalentereissa, joulukalenterit on kyllä ihania 🙂 Tsemppiä ja intoa kaikkeen uuteen, jännittävää mitä tämä vuosi tuokaan teille tullessaan! Ihanaa kun saat nyt huilata, nautinnollisia loppuvuoden päiviä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s