Vielä kerran jouluista

Ihanainen Anne kävi eilen minun päivääni piristämässä ja kuvaamassa joulukalenterin tuotoksia. Samalla muistin että minulla taitaa olla edelleen julkaisematta kuva Ritvan kalenteriin tekemästä toisesta projektipussukasta. Minulla on näitä jo aika paljon mutta kaikki ovat tiiviissä käytössä, sen verran on tapana olla keskeneräisenä lukuisia töitä niin ristipistojen, neuleiden kuin ompelustenkin osalta.

 

015 (2)Puuvillakankaat ovat Ritvan itsensä värjäämiä ja minusta tuntuu että tuo pistelymalli voisi olla Renato Parolinin. Ainakin tyylillisesti se on samanlainen. Kaunis vai mitä ?

Monet mallit ovat sellaisia että vasta kun näkee jonkun toisen pistelemänä, ne ikäänkuin pomppaavat paremmin silmään/mieleen. Näin minulla kävi kun näin Outin pistelemänä tämän jouluisen mallin;

008

I believe in Santa by The Primitive Hare

Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2012

68*67 pistoa

kangas Zweigartin Belfast 32ct, väri Valor

langat DMC

20.11-24.12.2012

Niin vähän olin huomannut sen juuri hankkimastani lehdestä että yritin jopa ostaa mallia Outilta ! 🙂 Onneksi hän vinkkasi mistä mallin löytäisi.

Sain tämän siis jouluaattona valmiiksi. Lehden, kankaan ja lankojen lojuessa sopivasti käden ulottuvilla aloitin laiskuuttani seuraavan mielenkiintoisen mallin samasta lehdestä (olisi siis ollut aivan liikaa siirtyä joulusuklaan ja portviinin äärestä etsimään jotain uusia tarvikkeita ompeluhuoneesta…. 😉 ) Ehkä jonkun langan sentään jouduin hakemaan.

009 (2)

Roaming Reindeer by Blue Ribbon Designs

Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2012

66*39 pistoa

kangas Zweigartin Belfast 32ct, väri Valor

langat DMC (ohjeessa ollut 505:n vaihdoin 3051:een)

24.-26.12.2012

Ja kun joulun pyhiä oli vielä jäljellä eikä muuta keskeneräiset puhuttaneet sillä hetkellä, päätin tehdä vielä kolmannen jouluisen samalle kankaalle.

007

Happy Holidays by Country Cottage Needleworks

Just Cross Stitch Christmas Ornaments 2012

54*67 pistoa

kangas Zweigartin Belfast 32ct, väri Valor

langat DMC

26.-29.12.2012′

Pidän CCN:n malleista mutta useassa on valmiiksi kovin pastelliset langat. Tämä malli oli kuitenkin mukava poikkeus.

011 (2)

En tosiaan vaivaitunut edes leikkaamaan kangasta malliin sopivaksi ennen kuin jouluinen pistelyputkeni katkesi. 🙂  Milloinkahan nämä saisi vielä viimeistelyä ja millä tavalla…..

 

Mainokset

7 kommenttia artikkeliin ”Vielä kerran jouluista

  1. Keskeneräisten projektien määrä kasvaa suhteessa pussukoiden määrään – ainakin mulla =D. Ennen oli vaan yksi kesken! Ihania ovat kaikki joulupistelyt. Ja tuo kangas on IHANA! (mikä ei liene yllättävää….)

  2. Ihana pussukka ja varmaan ovat tosi käteviä nuo. Oikein sarjatyönä olet pistellyt joulumalleja… Vielä tuohon muutama mahtuisi. Ja kankaan väri on tosiaan upea!

  3. Joulupistelyt vaan on aina niin kivoja, ihan täysillä jaksan ihastella näin kevään kynnykselläkin! Nyt pitäis munkin blogissa onnistua kommentoimaan, vaihdoin jotain asetuksia.

  4. Pussukan mallin on suunnitellut Isabelle Haccourt-Vautier ja se on kirjasta 35 Hornbooks – À broder au filade vos envies ja mallin nimi on Côté Nichoir.

  5. Ihana tuo pussukka, niinkuin tietty aina Ritvan tekemät 🙂 Ja nuo joulukoristeet on tosi kauniita, kangas on kyllä hurjan nätin värinen.

  6. Heips tännekin. 😉 Ihania pistelyksiä, maltaa tuskin odottaa, että mitä niistä sukeutuu. Mun pitäs kans ottaa viimeisteltävien laatikko ja tehdä jotain. =D

  7. Ihana kangas ja tosi kiva tuo Primitive Haren malli, samoin tykkään tuosta CCN:n mallista. Epätavallisen voimakkaat värit kyseiselle suunnittelijalle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s