Helmikuun KUÄK

Helmikuu

Helmikuun KUÄ-viikko oli heilahtaa ohi mukakiireiden haitatessa pistelyä. Taivoitteenani oli saada tilkkuilijalle pää ja kädet mutta sain vielä muutaman piston extraa vaikka pistelin vain to-su välisenä aikana. Jospa seuraavalla kerralla keskittyisi sitten tuohon tilkkupeittoon.  Maaliskuun KUÄK on 4-10.3.

Ok, I decided to try write also something  in English. I haven´t done it for a while so please be patient about mistakes !

We* have a special ufo-week once in the month during this (and two last years as well) year. You are very welcome to join us.  For your information our other KUÄK- weeks are

 * 4. – 10.3.2013
* 1. – 7.4.2013
* 6. – 12.5.2013
* 3. – 9.6.2013
* 1. – 7.7.2013
* 5. – 11.8.2013
* 2. – 8.9.2013
* 7. – 13.10.2013
* 4. – 10.11.2013
* 2. – 8.12.2013

My ufo is this lovely L& L Quiltmaker which I started somewhere in 2008. It´s rather large work for me and that´s the reason why it turned out to be ufo.  This is how work looked like after January KUÄK-week. I´m very please about progress. Somehow lady woke alive after stitching her head. 🙂

002 (2)

Tuntuu että työ jotenkin ”heräsi eloon”  kun sain hahmolle pään. Hiukan luonnottamalta se näyttää oikein läheltä katsottuna (kuten aina ristipistoissa).

Muuten on hiukan levoton olo noiden ristipistotöiden osalta. Keskeneräisiähän olisi vaikka kuinka paljon mutta nyt ei oikein mikään niistä nappaisi. Ulla on pistellyt aivan ihania lumiukkoja, joiden malleista osa taitaa omastakin varastosta löytyä. Pitäisiköhän joku niistä ottaa tulille….

I feel a little restless about what to stitch. Could it be right time to stitch some snowman like Ulla has done ?

* We means several ladies around my area as well as couple of ladies elsewhere in Finland.

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Helmikuun KUÄK

 1. Olen aina ihaillen katsellut tätä sinun ”peitontekijä” -työtä! Huh tuota sinisävyjen runsautta ja miten työn jälki on niin tasaisen kaunista!

 2. Kiitos Eila kauniista sanoistasi. 🙂
  Sininen osuus on nyt pääpiirteittäin pisteltynä mutta odotan innolla sitä tytön hametta, joka on puniasen eri sävyisenä.

 3. Tämä on aivan ihana työ. Hienosti olet edistynyt helmikuun aikana. Tsemppiä jatko KUÄKäilyyn. Ajattelin tulla mukaan KUÄK ajoihin maaliskuussa. Minulla on kauan marinoitunut Victorian Christmas pistely.

  • Kiitos. Ja tosi mukava jos kun tulet mukaan myös. Monella pistelijällä lojuu nurkissa joku työ, josta periaatteessa tykkää mutta joka on syystä tai toisesta edennyt vähän hitaasti. Minua ainakin auttaa tälläinen ”aikatauluttaminen”. Ja kummasti on alkanut katsella varastoistaan jo mitä seuraavaksi L&L:n töistä tekisi. 😉

 4. Tulipas heti paljon valmiimman näköinen kun pää on valmis. Ei muuta ku aloitat välissä lumiukon, tuo on aika nopea pistellä 😀

  Ja minähän olen pistellyt tälläkin viikolla KUÄKkiä… aika hurjaa!

  • Sähän ihan hikariksi olet heittäytynyt!! 😀
   Juu, aloitin jo yhden Danybrodin kevätjutun. Ja sitten yksi lumiukko kiljuu mulle ompeluhuoneesta. 🙂

 5. Samanlaista levottomuutta ollut mullakin, vanhat ei nappaa uutta pitäs saaha. =D
  Mutta ajateles nyt oon kaksi viikkoa nakuttanu pelkästään mun KUÄKiä. Kamala sairaus varmaa tää on. =D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s