Lahja Minnalle

Ikaalisten ristipistoviikonlopun aikaan oli Oupsi-ystäväni Minnan syntymäpäivä ja halusin muistaa häntä jotenkin merkkipäivän johdosta. Koska olen kovin käytännönläheinen ihminen (ja arvelisin Minnankin olevan), viimeistelin hänelle juuri valmistuneen Spring Tree-mallin pussukaksi. Vaihteeksi. 😀 Tästä tuli itse asiassa aika näppärän mallinen sukkaneuleelle.

Pussukka Minnalle

 

Spring Tree by Atelier Soed Idee

65*67 pistoa

Langat DMC

Kangas tuntematon pellava varastoista

Helmikuu – 27.4.2013

IMG_7185

Deux Danseurs (pakkaus)  – Le Bonheur des Dames

Koko 80*100

Langat DMC

Kangas pellava-aida

13.1.2011-27.4.2013

Entisen kaupantädin silmät olivat tarkemmat ja ”kadonnut” lanka pakkauksesta löytyi. Otan aina työkopion mallista pistelyn ajaksi enkä näin ollut huomannut että sekoitusvärien (säikeet erivärisistä langoista) koodit löytyivät siitä osasta työohjetta, josta en ollut ottanut kopiota. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tämäkin työ lähtee varastoon odottamaan oikeaa hetkeä kehystykseen kahden muun saman suunnittelijan talviaiheisen lapsimallin kanssa. Jälleen 😀 yksi vuoden 2011 Ristipistohassutuksen töistä valmistui. Jos olen oikein kartalla niin siitä tempauksesta roikkuu enää kaksi työtä.

Molemmat oheiset mallit ja pakkauksesta ylijääneet langat ovat kaupan rahaa tai jotain mallia vastaan. Huhtikuun lopussa käsityökassa -saldoni oli taas plussan puolella yli 40 € ja olen tästä oikein, oikein tyytyväinen. Muun elämäntaparemontin yhteydessä olen enemmän kiinnittänyt huomiota siihen ostanko jotain tarpeen vuoksi vai täyttämään jotain muuta (tylsää, palkitsemista jne.). Jopa ristipistoviikonloppuna olin hulluttelematta ja uusia malleja tuli taloon vain kolme mutta myin enemmän. Yksi malli harmittavasti hävisi kokonaan (LHN:n Sleigh bells ring). 😦

Jotain muutakin on valmistunut mutta ne ovat niin kovasti salaisia ettei parane esitellä. Tällä viikolla käydäänkin sitten taas Quiltmakerin kimppuun sillä on KUÄK-viikko. Tsemppiä siskoset !

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Lahja Minnalle

  1. Ihana pussukka. 🙂 Mä muuten yhdessä välissä työntelin niitä sun malleja paremmin sen lipaston(?) päälle, kun ne roikkuivat aikalailla reunan yli. Ettei se kadonnut malli ois pudonnut jonnekin tms.?

  2. Paluuviite: Synttärilahjoja | Lankavuori

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s