Pussukkajumi

Olen käytännöllinen ihminen ja tykkään käytännöllisistä asioista. Ristipistotöiden viimeistelyt tuottavat välillä päänvaivaa sillä olisi mukava voida tehdä niistä kauniita käytännöllisiä asioita. Niinpä olen jumittunut pussukka/laukkulinjalle. Ihan vähäsen alkaa pikkuhiljaa ottaa itseäni päähän tämä jumitus mutta toisaalta on se vaan niin….käytännöllistä. 😀

 

Pussukka Tuulalle Vesistö-vaihdossa

 

Osa mallista Dear Diary – Hannah Purington, 1796

by Diane Williams / Little House Needleworks

50*69 pistoa

Langat DMC

Kangas 32ct Belfast pellava, väri Aerial

27.5-14.6.2013

Oupsin tämän vuotisessa kesävaihdossa oli aiheena vesistöt ja siihen liittyvät asiat. Parillani Tuulalla oli toiveena saada jotain majakkaan liittyvää.  Varsinaisessa koko mallissa on tuossa vieressä vielä merta ja valas mutta koska Torniossa (jossa Tuula asuu)  harvemmin valaita on näkyvissä, jätin sen pois. 😉 Hiukan muokkasin myös ylä- ja alareunan ornamentteja että sain ne asemoitumaan järkevästi muokattuun malliin.  Koko vaihdosta en tietenkään muistanut ottaa kuvaa enkä ihan tarkasti muista mitä muuta laitoin mukaan. Ainakin Vautierin ihanan punaisen majakan, joka on tarkoitus itsekin joskus pistellä. Minä sain taasen Teijalta ihanan All Our Yesterdays- aiheisen seinävaatteen, jota en ole ehtinyt vielä edes kuvata. Se sopii hienosti meidän takkahuoneen muiden meriaiheisten taulujen joukkoon valkealle tiiliseinälle. 🙂 Kiitos Teija vielä tätäkin kautta siitä.

145Tämä pussukka päätyi taas tuliaisina yhteen kolmen naisen ja yhden miehen talouteen. Ainakin meillä on aina liian vähän pussukoita (tai pitää käyttää myös rumia) sillä pussukoita käytetään niin monenlaisen tavaran säilytykseen. Itselläni mm. käsilaukut ovat sen verran isoja että en löytäisi niistä mitään  jos pikkutavarat eivät ensin olisi tämänkaltaisissa pussukoissa.

 

Mainokset

8 kommenttia artikkeliin ”Pussukkajumi

  1. Voih, lähetä tänne pussukkajumi =D. Osaisinkin noin ihania pussukoita tehdä niin surauttelisin niitä yötä päivää!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s