W-ummikko

Minulla on ollut jo muutaman vuoden joitain Wollmeisen vyyhtejä mutta jotenkin ei ole vain sattunut kohdalle sellaista projektia että langan tuntuma ja malli olisivat kohdanneet. Muutamia kertoja olen yrittänyt aloittaa sukkaa kyseisistä langoista mutta minusta puuvillainen tuntuma ei oikein natsaa niiden kanssa.  Hurjan paljon ihmiset ovat sukkia Wollmeisenin langoista neuloneet mutta tämä on kai sitten makuasia.

 

Pidän sellaisista crescent shape -mallisista huiveista. Ne asettuvat olkapäille ilman että tarvitsee tuntea hirttäytyvänsä huiviin.  Ensimmäinen tämän mallinen huivi, jonka tein oli Annis. Siinä minulla oli ongelmana vain rasittavasti rullautuva yläreuna, jota en ole saanut oikaistua. Huivi on siksi jäänyt aika vähälle käytölle. Tykästyin kuitenkin tuon mallin yhteydessä Susanna IC:n muotokieleen ja kun tarve tuli huiville kotelopuvun kaveriksi, bongasin Susannan kauniin mallin Polariksen.

Sen kotelopuvun kanssa en sitten missään vaiheessa muistanut ottaa kuvia huivista mutta tässä muutama luokattoman huono pingotuskuva.

001 (3) 002 (5)

 

Polaris

by Susanna IC

Wollmeisen Pure (100% merinovilla) n. 150g

Puikot 4,5 mm ja 6 mm

7.4-26.5.2013

Mittoja ei ole mutta meidän parisänky on 180cm leveä, joten siitä saatte vähän osviittaa. Täysvillaisena huivina tämä käytössä hiukan kutistuu takaisin. Lakkiaisjuhlapäivänä, jolloin huivia ekan kerran pidin (osan ajasta), oli huikaisevan lämmin mutta langan puuvillaisen tuntuman ansiosta se ei tuntunut villaiselta tai ahdistavan kuumalta. Pidän ihan älyttömästi tuosta väristä ja valkeat helmet ovat pinnassa kuin pienet sadepisarat.

Minusta tuntuu että loputkin Wollmeisenit päätyvät joksikin muuksi kuin sukiksi. 🙂

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”W-ummikko

  1. Kaunis huivi. Minä en osaa hienosteluhuiveja pitää. Tosin eipä ole ollut sellaista tilaisuuttakaan mihin olisi voinut sellaisen laittaa.

    • Kiitos. Meillä on tänä kesänä ollut epätavallisen paljon juhlia. Muiden juhlia. Ensi keväänä/kesänä omalla jälkikasvulla on sekä valmistujaisjuhlat että rippijuhlat. Tykkään tosi paljon kotelomekoista mutta usein kaipaan ulkonäön ja joskus kelinkin vuoksi jotain huivia harteille. Tuon malliset huivit istuvat tosi hyvin.

  2. Kaunis huivi, helmet tekevät siitä erityisen tyylikkään.
    Ja sun tekemä pussukka edellisessä postauksessa on taasen niin nättti ja huolella tehty!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s