Quiltmaker – valmis

 

 

 

 

010 012 014 015

 

 

The Quiltmaker

Lavender & Lace

220*252 pistoa

langat DMC

kangas 28ct Lugana

syyskuu 2004-8.11.2013

Olen innostunut pistelystä joskus 2003 (muistaakseni)  suomalaisen Käsityökori -nettikaupan kautta. Ihan alkuaikoina yrittäjä piti myös jonkinlaista keskustelufoorumia, josta sain hyviä vinkkejä. Muistaakseni Lennuun ”törmäsin” virtuaalisesti ensimmäisen kerran sitä kautta. Minä olen siis siitä harvinainen suomalainen pistelijä etten ole koskaan ollut Atalje Margarethan asiakas. 🙂

Aika nopeasti löysin amerikkalaiset suunnittelijat ja mykistyneenä ihailin mm. Lavender & Lacen ja Mirabilian malleja. Ebayn kautta niitä sitten hamstrasin oikein urakalla ilman pienintäkään ajatusta siitä milloin ne ehtisi pistellä. 😀 Kuulostaa varmaan aika tutulta toiminnalta? 😉

Jossain vaiheessa tilasin Lavender & Lacen Quiltmaker mallin kankaineen ja lankoineen joltain myyjältä Ebayssä. Siinä vaiheessa oma valikoimani DMC:n lankoja oli vielä sen verran vajavainen että ajattelin pääseväni vähimmällä tilatessani kaikki kerralla.  Alkuperäinen ajatus oli tehdä tästä lahja äidilleni hänen 50-vuotissyntymäpäiväkseen.

Mielenkiinto tätä pistelyä kohtaan vaihteli laidasta laitaan ja se päätyi korin pohjalle pitkäksi aikaa. Synttäritkin tuli ja meni.  Hiukan kaihersi se että kaunis työ ei vain ottanut valmistuakseen. Olisikohan se ollut 2010 kun Oupsissa keksittiin idea että yhden viikon aikana kuukaudessa jokainen pistelisi edes hiukan jotain työtä, joka oli pahasti ufoutunut. Jokainen määrittelisi itse mikä olisi sellainen työ ja tietenkin osallistuminenkin olisi vapaaehtoista. Viikon nimeksi tuli Kaikkien Ufojen Äitien Kokoontumisajot eli KUÄK-viikko. Listasin omia KUÄ-töitäni tässä postauksessa vanhassa blogissani. Sieltä näette myös mikä lähtötilanne Quiltmakerin osalta oli tuolloin.

Tähän mennessä ovat jo useat KUÄ-työt nähneet valmistumisen valon ! 🙂 Minulla Quiltmaker oli ensimmäinen. Olen vakuuttunut että ilman KUÄK-viikkoja en olisi saanut työtä vieläkään valmiiksi. Vuoden alussa oli tilanne kuitenkin vielä tämän näköinen.  Kiitos naiset kannustuksesta !!

Nyt vain odottelen rikastumista että voin kehystyttää työn. Omalle seinälleni. 🙂

 

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Quiltmaker – valmis

  1. Moi. Et sitten ajatellut antaa myöhöstyneenä 50-v. Lahjana? Mutta omalla seinällä voi aina ihailla työvoittoa! Hyvä vuosi tuo 2003. Oma pistelyurani sai noilla main toisen käynnistyksen internetin myötä. Eka kierros olikin muinaisen 1980-luvun lopulla.

    Kaunis työ!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s