Santa´s Village – Santa´s House

004Santa´s Village- Santa´s House

Country Cottage Needleworks

Koko 72*88 pistoa

Langat DMC

Kangas Zweigartin 32ct pellava, väri Vintage Grey

2.-24.11.2013

Minun kohdallani joulutunnelmaan virittäytyminen alkoi marraskuun alussa kun aloitin ekan osan tätä Country Cottage Needleworksin Santa´s Village -mallisarjaa (kaikki mallit nähtävillä täällä.) Olen mallin hankkinut jo alkuvuodesta mutta kankaan valinta osoittautui tavallista hankalammaksi. Kunninahimoinen tavoitteeni on pistellä koko sarja ja viimeistellä se peitoksi. Varmaan vuonna 2023 tai jotain. Kangas piti olla siis pesun kestävää. Haikailin jonkun kauniin tummahkon, eläväpintaisen sinisen suuntaan (sellainen mitä taivas tähän aikaan on näillä leveysasteilla) mutta jotenkin järki käski pysyä erossa käsinvärjätyistä tällä kohden. Silkweaverin sivujakin ahkerasti selailin mutta en raaskinnut kovin montaa ”oho-ei-ollutkaan-ihan-oikea-sävy” ostoa tehdä sillä kangasta tarvittiin kuitenkin jonkun verran. Päädyin siis luottokankaaseeni Zweigartin Belfast ja värinä Vintage Grey. Pistelen jokaisen kuvan omalle palalleen ja kokoan ne sitten jollain tilkkupeittotyylillä. 

Tämän tyylisiä malleja on kiva ja nopea pistellä. Harvinainen CCN:n mallisarja, joka ei minun makuuni ole liian hempeillä väreillä pistelty.

 

Mainokset

6 kommenttia artikkeliin ”Santa´s Village – Santa´s House

    • Juu, tämä kolahti jotenkin heti kun eka malli oli julkaistu. Tuleva sarja ei ainakaan vielä näytä niin houkuttelevalta.

  1. Tää on tosi kiva! Mulla yksi malli pistelynä lahjaksi meneväksi, viimeistelyä vielä mietin. Peittoprojetki tästä sarjasta kuulostaa hyvältä 🙂

  2. Tämä on kyllä ihana sarja! Minun suunnitelmana oli tehdä näistä malleista neljä jouluksi ja viimeistellä tauluiksi. Yksi on valmiina…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s